Benefity a pracovní prostředí

Podíl na obchodních výsledcích

V Haberkornu oceňujeme nasazení a úsilí našich zaměstnanců. Za splnění hospodářských výsledků náleží zaměstnancům měsíční odměny, v úspěšných letech vyplácíme podíl na zisku a každoročně revidujeme mzdy

Image by Freepik

Home office

Pro lepší rovnováhu mezi pracovním a osobním životem nabízíme svým zaměstnancům, kteří pracují v kanceláři, občasnou práci z domova. V současné době umožňujeme pracovat na dálku 4 dny v měsíci.

Stravenky

Zaměstnancům přispíváme na stravu prostřednictvím elektronických stravenkových karet Sodexo, se kterými mohou platit za jídlo v restauracích nebo obchodech s potravinami.

Dovolená a odpočinek

Dovolená umožňuje zaměstnancům důkladněji si odpočinout a načerpat nové síly. Nárok na 5 týdnů dovolené za rok je u nás již samozřejmostí. 

Další vzdělávání

Zakládáme si na profesionalitě a odbornosti našich zaměstnanců. Vedle intenzivního zaškolení při nástupu do společnosti zajišťujeme zaměstnancům odborné kurzy, nebo možnost pravidelně se účastnit produktových školení našich dodavatelů.

Stabilita a jistota

Jsme součástí nadnárodní skupiny Haberkorn, která se řadí k pěti největším technickým prodejcům v Evropě. Na českém a slovenském trhu působíme již od roku 1995. Za dobu naší existence jsme se stali silnou, stabilní a spolehlivou společností. O tom, že jsou naši zaměstnanci u nás spokojeni, svědčí fakt, že téměř polovina našich zaměstnanců u nás pracuje déle než 10 let.

Udržitelná mobilita

V rámci udržitelného chování se věnujeme také udržitelné mobilitě, díky níž můžeme výrazně snížit naši uhlíkovou stopu. Podporujeme zaměstnance, aby do práce jezdili udržitelně, tedy na kole, veřejnou dopravou, pěšky nebo sdíleným autem. Současně postupně obměňujeme firemní vozový park s ohledem na snižování emisí CO2

Zdraví zaměstnanců

Zdraví a bezpečnost našich zaměstnanců nám není lhostejná. Dbáme na dodržování bezpečnostních předpisů a postupů a nedílnou součástí je také vhodné a příjemné pracovní prostředí.

Vedeme zaměstnance ke zdravému životnímu stylu a vytváříme ty nejlepší podmínky pro jejich fyzické i duševní zdraví. 

Zaměstnanecký mobilní tarif

V rámci firemního tarifu mohou zaměstnanci využívat služby operátora na maximum za minimální částku. Na výběr jsou zvýhodněné tarify od dvou operátorů.

Penzijní spoření

V Haberkornu si uvědomujeme, jak je důležité podporovat a motivovat zaměstnance k zajištění vlastní budoucnosti a spoření na stáří. V příspěvku zaměstnavatele na penzijní spoření tak naše společnost spatřuje vhodnou formu motivace zaměstnanců. 

Image by Freepik