Stavebnicové systémy

Zabýváme se komplexními dodávkami od technického návrhu až po realizaci včetně montáže, instalace přímo u zákazníka a zaškolení obsluhy. Kromě vlastní dodávky poskytujeme zákazníkům i patřičnou průvodní dokumentaci dle platné legislativy. V neposlední řadě provádíme záruční a pozáruční servis po celém území České a Slovenské republiky. Spolupráce s námi přináší našim zákazníkům výhody především v oblasti technického poradenství, flexibility při návrhu a dodávce a následné péče. Navíc disponujeme mimořádnými skladovými zásobami.



Obraťte se na nás – jednoduše Vám pomůžeme s projektem

Pokud řešíte zcela nový projekt nebo jen úpravu stávajícího, obraťte se na nás. Disponujeme rozsáhlou sítí obchodních poradců, kteří Vás mohou v krátké době navštívit, silným technickým zázemím v podobě zkušeného a početného týmů konstruktérů a techniků, taktéž odbornými montážními týmy a v neposlední řadě největším skladem námi nabízených komponentů ve střední Evropě. Konstruktéři zpracovávají návrhy pomocí softwaru SolidWorks, což našim zákazníkům velmi usnadňuje výměnu a sdílení dat. Montážní týmy mají k dispozici několik vozidel, a to nám umožňuje rychle reagovat na požadavky zákazníků.

Prezentační vozidlo – jednoduše přijedeme až k Vám

Od roku 2014 navštěvujeme naše zákazníky s prezentačním vozidlem, které představuje mobilní výstavní stánek. Ve vozidle je umístěna expozice komponentů i ukázky aplikací, které si mohou naši zákazníci prohlédnout a vyzkoušet si použití prezentovaných prvků. Expozice ve vozidle se přizpůsobuje vždy aktuálnímu tématu, což v praxi znamená, že jednou je zaměřena například na štíhlou výrobu, podruhé na ochranná oplocení apod. Tato forma prezentace u zákazníků se velmi osvědčila, a proto v ní budeme pokračovat a rozvíjet možnosti expozice tak, ať našim zákazníkům ukážeme vždy něco nového. V případě Vašeho zájmu nás kontaktujte.

Tištěné katalogy pro naše zákazníky zdarma

Snažíme se ulehčit Vaši práci! Patříte k těm, kteří raději než s elektronickými katalogy pracují s těmi tištěnými? Tak právě pro Vás je určena jedna z našich nadstandardních služeb. Veškeré katalogy, brožury nebo letáky zasíláme našim zákazníkům na vyžádání poštou zdarma.