Strojní elementy

Širokou nabídku standardních i nestandardních produktů doplňujeme vlastními výrobními a montážními kapacitami pro zakázkové díly. Pružné dodávky podpořené mimořádnými skladovými zásobami v centrálním skladu v Mokrých Lazcích pokrývají většinu požadavků zákazníků. Řešíme i technická zadání jak pro nové aplikace, tak v údržbách. Dostupnost našich služeb garantují obchodně techničtí zástupci, produkty si můžete vybírat v tištěných katalozích, nebo na e-shopu.



Úpravy řetězů

Čekáte na řetěz příliš dlouho? V naší dílně v Mokrých Lazcích upravujeme řetězy rychleji, než kterýkoli výrobce. Válečkové řetězy dělíme a spojujeme na požadovanou délku. Pro dopravní aplikace montujeme na řetězy různé unášeče.

Řetězy a širokou škálu spojek a unášečů držíme skladem. Proto začínáme montáž ihned po objednání.

Výpočty řemenových převodů

Pokud navrhujete nový řemenový pohon, nebo chcete optimalizovat či zkontrolovat stávající, obraťte se na nás. Pomůžeme Vám se zadáním pro výpočet a navrhneme takový řemenový pohon, který bude pro Vaši aplikaci nejvhodnější. Pohon Vám následně dodáme a poradíme se správnou montáží.

Chcete-li si navrhovat řemenové pohony sami, poskytneme Vám zdarma Design Flex® ProTM, výpočtový software firmy GATES.

CAD databáze normovaných dílů

Nemáte čas při konstrukci zařízení kreslit každou součástku? Použijte databázi CAD výkresů normovaných dílů ve všech základních 2D a 3D formátech. Databáze obsahuje více než 7.000 unikátních dílů, jako jsou ovládací prvky, strojní a zajišťovací prvky, upínací prvky, klouby, silentbloky, strojní nohy a podložky, mazací technika nebo vrtací pouzdra.

Všechny parametry a materiály jsou shodné s díly, které Vám následně dodáme.