Hydraulické hadice

Nabízíme hydraulické hadice a příslušenství renomovaných výrobců. Standardní hadice Semperit a SEL doplňují prémiové hadice Gates a Gates koncovky, které nachází uplatnění v extrémních zátěžových podmínkách. Hadice jsou k dispozici v metráži nebo se zalisovanými koncovkami ověřené značky TIEFFE (koncovky TIEFFE používáme pro armování hadic Semperit a SEL). K hadicím si můžete přikoupit mechanické nebo tepelné ochrany, rychlospojky, šroubení, adaptéry, manometry, kulové kohouty, držáky a řadu dalších komponentů.



Hadice na míru

Naše hydraulické hadice vyhovují rozmanitým požadavkům na tlak, teplotu, ohyb, médium a provozní podmínky. Podle Vašeho přání Vám doporučíme vhodnou hadici pro Vaši aplikaci. Hadice jsou doplněny systémem spojek a příslušenstvím, takže můžete postavit téměř libovolný hydraulický okruh. Široký sortiment zboží v centrálním skladě i na jednotlivých pobočkách nám umožňuje rychle vyřizovat objednávky zákazníků.

Prémiové hadice Gates

Hydraulické hadice Gates MegaSys® jsou určeny zejména pro hydraulické aplikace s extrémním zatížením, odolají i těm nejdrsnějším provozním podmínkám díky povrchům odolným proti abrazi. Jedná se o kombinaci hydraulické hadice a koncovky poskytující špičkový výkon, univerzálnost, jednoduchost a maximální užitnou hodnotu a tzn. také úsporu nákladů.

Pro všechny hadice MegaSys® je charakteristický špičkový výkon při četných hydraulických cyklech a ohybech zároveň, výborná odolnost vůči tlaku a kompaktní poloměr ohybu, překračující požadavky mezinárodně uznávaných norem.

Ze sortimentu hadic Gates nabízíme kromě prémiového programu MegaSys® také hydraulické hadice Pro2T - EN857 2 SC, které vynikají ohebností a lze je snadno vést a instalovat i v těžce dostupných místech.

Tištěné katalogy pro naše zákazníky zdarma

Snažíme se ulehčit Vaši práci! Patříte k těm, kteří raději než s elektronickými katalogy pracují s těmi tištěnými? Tak právě pro Vás je určena jedna z našich nadstandardních služeb. Veškeré katalogy, brožury nebo letáky zasíláme našim zákazníkům na vyžádání poštou zdarma.